Netwerk GGZ Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen

Tweede wervingsronde terugbetaling ELP van start gegaan

 

Sinds 1 april bieden 23 klinisch psychologen/orthopedagogen binnen het werkingsgebied van Het PAKT eerstelijnspsychologische zorg aan binnen het kader van de "RIZIV-tussenkomst voor de zorgen geleverd door klinisch psychologen en klinische orthopedagogen".

 

Graag willen wij dat deze lijst verder kan aangroeien en stellen een tweede aanmeldingsronde open.

 

Klinisch psychologen/orthopedagogen die eerstelijnspsychologische sessies binnen het werkingsgebied van Het PAKT wensen uit te voeren kunnen zich t.e.m. 01.06.2019 kandidaat stellen via een invulformulier dat u hier kan terugvinden. De voorwaarden voor kandidaatstelling vindt u op de website van Het PAKT.

Met het formulier willen wij zicht krijgen op de ervaring en affiniteit met eerstelijnspsychologisch werk. De ingevulde formulieren worden door drie personen (netwerkpartners) gelezen. Indien u voldoet aan de criteria zal u uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek (individueel of in groep). Deze gesprekken vinden plaats op dinsdag 18 juni en op woensdag 19 juni in de voormiddag. Indien nodig zullen bijkomende kennismakingsgespreken plaats vinden op vrijdag 14 juni. Op basis van deze gesprekken wordt beslist of een samenwerking mogelijk is.

Klinisch psychologen/orthopedagogen die zich aanmelden na de deadline van de aanvraagperiode worden ingeschreven op een kandidatenlijst. Wanneer de volgende inschrijvingsperiode start zal hun aanvraag in rekening worden gebracht, volgens de hierboven beschreven procedure.

 

Wij kijken er alvast naar uit dat de lijst van eerstelijnspsychologen kan aangroeien. Deze info mag dus zeker verder verspreid worden naar gekende psychologen/orthopedagogen.

 

Voor vragen over het terugbetalingssysteem kan u onze website raadplegen of terecht bij

 

Anna-Katharina Simon, projectmedewerker Het PAKT (anna-katharina.simon@pakt.be) of

 

Ilse De Neef, netwerkcoördinator Het PAKT (ilsedeneef@pakt.be)