Netwerk GGZ Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen

Het Netwerkpunt richt zich naar hulp-en dienstverleners en heeft volgende opdrachten:
 

Oriëntatie

Hulp- en dienstverleners die zoekende zijn in het GGZ-aanbod regio Gent-Eeklo-Vlaamse Ardennen kunnen terecht bij het Netwerkpunt met algemene of casus specifieke vragen. De medewerkers van het Netwerkpunt geven informatie rond het aanbod dat het beste aansluit op de gestelde vraag.  Het Netwerkpunt neemt geen verwijzing over maar gaat wel op zoek naar een goede match tussen vraag en aanbod. Daarnaast maakt het Netwerkpunt op basis van de gestelde oriëntatievragen eveneens een bundeling van knelpunten die gesignaleerd kunnen worden op netwerkniveau.

 

Deskundigheidsbevordering

Het netwerkpunt wil inzetten op deskundigheidsbveordering bij hulp- en dienstverleners.
 
Het netwerkpunt investeert verschillende initiatieven om de deskundigheid te bevorderen:
  • Het organiseren van intersectorale intervisies.
  • Het organiseren van cluster-ringen waarbij ontmoeting en uitwisselen van informatie rond een specifiek thema centraal staat.
  • Vormingspakketten opstellen voor huisartsen, voor nieuwe medewerkers,..
  • Vreemdgaan is een methodiek die medewerkers in de hulpverlening intersectoraal wil stimuleren om een kijkje te nemen in een andere organisatie.
    • Om een vacature op te maken als gastorganisatie of om te reageren op een vacature als deelnemer volg je deze link.

 

Contact

09/216.74.70

Of via mail op netwerkpunt@pakt.be


Wanneer u een vraag heeft die zich situeert binnen de regio Aalst-Dendermonde-Sint Niklaas, kan u terecht bij de collega's van het netwerk ADS.

  • Advies & Coaching GG ADS richt zich op hulp- en dienstverleners die op zoek zijn naar de gepaste hulpverlening voor jongeren en volwassenen (16-65jaar) binnen de GGZ regio Aalst-Dendermonde-Sint-Niklaas. Door middel van coaching, vorming en intervisie probeer Advies & Coaching GG ADS de deskundigheid bij hulp- en dienstverleners te bevorderen.
 
Voor de doelgroep kinderen en jongeren verwijzen we naar onze collega's van RADAR en ACT.