Netwerk GGZ Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen

Beschikbaar aanbod GGZ van de netwerken GGZ Oost-Vlaanderen tijdens coronamaatregelen

 

Gezien de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en te beperken, hebben heel wat partners binnen de GGZ hun aanbod noodgedwongen moeten aanpassen. De zorg voor mensen met een psychische kwetsbaarheid blijft gegarandeerd maar vindt soms onder een andere vorm plaats.

 

Via deze link kan u het overzicht raadplegen van het huidige aanbod van een aantal voorzieningen/organisaties. Vanuit Het PAKT proberen we dit overzicht regelmatig te updaten zodat u op de hoogte blijft van de laatste wijzigingen.

 

De collega's van de netwerken ADS (netwerk GGZ volwassenen Aalst Dendermonde Sint-Niklaas) en van RADAR (netwerk GGZ kinderen en jongeren Oost-Vlaanderen) hebben eveneens een overzicht gemaakt.

Voor oriëntatievragen over volwassenen kan u ook nog steeds terecht bij Het Netwerkpunt (netwerkpunt@pakt.be) in Het PAKT of bij Advies & Coaching (advies.coaching@ggzads.be) in het netwerk ADS. Oriëntatievragen over kinderen en jongeren kunnen gericht worden aan Het Netwerkpunt van RADAR (netwerkpunt@radar.be).

 

Aanvullingen of correcties van dit overzicht kunnen via Het Netwerkpunt van Het PAKT worden doorgegeven.