Netwerk GGZ Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen

Oproep aan klinisch psychologen/orthopedagogen – leeftijdsuitbreiding voor eerstelijnspsychologische zorg

 

De uitbreiding van eerstelijnspsychologische zorg voor de doelgroep ouderen (65+) en voor de doelgroep kinderen en jongeren is van start gegaan.

 

De netwerken geestelijke gezondheid in Oost-Vlaanderen (GG ADS, Het PAKT en RADAR) doen een warme oproep aan klinisch psychologen en orthopedagogen om zich kandidaat te stellen, op zelfstandige basis, kortdurende en laagdrempelige eerstelijnspsychologische zorg te bieden. Via deze link kunt u de oproep mat alle nodige informatie terug vinden.

 

Zelfstandige klinisch psychologen/orthopedagogen (hoofd- of bijberoep) die eerstelijnspsychologische sessies voor de doelgroep volwassenen en ouderen binnen het werkingsgebied van Het PAKT wensen uit te voeren kunnen, kunnen zich kandidaat stellen tot 1 juli via het invulformulier dat u hier kan terugvinden.

 

We zien de lijst met beschikbare gespreksmogelijkheden met plezier nog verder aangroeien.
 
Deze info mag dus zeker verder verspreid worden.  
 

Voor de meeste info kan u terecht op www.PAKT.be of via deze link.

Stuur gerust uw bijkomende vraag naar anna-katharina.simon@pakt.be (projectmedewerker) of ilsedeneef@pakt.be (netwerkcoördinator).

 

Voor u vragen binnen het Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst-Dendermonde-Sint-Niklaas kan u terecht bij Erika De Hauwere, projectmedewerker ELP of via elp@ggzads.be

Voor de doelgroep “kinderen/jongeren” kan u terecht bij RADAR – Netwerk geestelijk gezondheid kinderen en jongeren Oost-Vlaanderen www.radar.be