Netwerk GGZ Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen

Vreemdgaan-Wisselleren: Maak je vacature aan!

 

Met Vreemdgaan-Wisselleren willen we medewerkers uit het brede, intersectorale zorglandschap de kans bieden om te leren van elkaar, door middel van ervaringsleren oftewel wisselleren. We moedigen organisaties aan om letterlijk (of digitaal) de deuren open te zetten en dit aanbod kenbaar te maken in de vorm van een vacature. Via onze splinternieuwe website is een vacature aanmaken zéér eenvoudig!

 

Waarom deze oproep lanceren wetende dat we allemaal in ons kot moeten blijven? 

  • We geloven er in dat een veilig bezoek mogelijk zal zijn: de wisselleermomenten zullen doorgaan tussen februari en juni 2021
  • Je kan de optie openhouden om indien nodig digitaal te schakelen
  • Net in deze tijden willen we inzetten op verbinding, we mogen elkaar niet loslaten!

 

Om een zo breed mogelijke waaier van intersectorale ‘vacatures’ te kunnen aanbieden, zijn we op zoek naar gastorganisaties. Je kan één of meerdere vacatures aanmaken, waarbij je zelf bepaalt wat het wisselleren precies omvat.
Is jouw organisatie werkzaam in het brede zorglandschap in Vlaanderen? Ondersteun je kinderen, jongeren en/of volwassenen? En ben je bereid om de deuren van jouw organisatie, werking, leefgroep, … open te stellen voor deelnemers aan Vreemdgaan-Wisselleren 2020-2021? 

Registreer je dan nu. Maak jouw vacature(s) aan tot en met 10 januari 2021!